Arrow

Back to all jobs

Performance Marketing Manager

Amsterdam · Marketing

Apply now

Het marketingteam van SumUp is gebaseerd op twee afdelingen. De eerste afdeling is Public Relations, Brand en Product Marketing, het fundament van SumUp’s ondernemingsidentiteit en product branding. Het doel van deze afdeling is om SumUp als merk aan de wereld te laten zien en om onze teams op te leiden als ware ambassadeurs van onze producten en ons bedrijf. De tweede afdeling, Acquisitie, heeft als doel om nieuwe klanten te werven en het netwerk van SumUp wereldwijd te vergroten. Dit doel wordt verwezenlijkt door strategische en creatieve online en offline marketingcampagnes.

Voor ons SumUp kantoor in Amsterdam zijn wij op dit moment op zoek naar iemand die de positie van Performance Marketing Manager kan vervullen! Wil jij in een cross-functioneel team komen te werken die zich richt op de Nederlandse markt? Wil jij veel verantwoordelijkheid en vrijheid om eigen campagnes en ideeën uit te voeren? Heb jij de lef om je mening te laten horen en zelf de knoop door te hakken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Het opzetten en beheren van betaalde reclamecampagnes voor gebruikersacquisitie door het -gebruik van de bekende kanalen (SEM, Display Advertising, Paid Social Media, Affiliate Marketing, Content Discovery Platforms, Apple Search Ads, etc.)

 • Het evalueren van KPIs van alle marketingkanalen van de desbetreffende markt en het bepalen van de noodzakelijke aanpassingen om de marketingeffectiviteit te optimaliseren in lijn met de gebudgetteerde marketinguitgaven.

 • Je draagt bij aan de optimalisatie van landing pages om de conversie te verhogen.

 • Het identificeren en nastreven van nieuwe groeimogelijkheden (kanalen).

 • Je werkt samen met het Brand Marketing en CRM-Team om communicatie op alle kanalen op elkaar af te stemmen.

Wat wij zoeken:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in performance-based marketing

 • Aandacht voor details en number driven.

 • Uitstekende kennis van analytische web programma’s (o.a. Google Analytics) en de vaardigheid om data ta analyseren vanuit meerdere bronnen.

 • Kennis van het gebruik van Facebook Ad Manager, AdWords, Taboola en Outbrain.

 • De flexibiliteit om met verschillende culturen te werken en lokale digitale benodigdheden te ondersteunen.

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse taal.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een platte hiërarchie en de mogelijkheid om een verschil te maken, ongeacht je functie.

 • Een inspirerende omgeving met jonge, ambitieuze collega’s in het hartje van Amsterdam.

 • Dagelijkse gratis lunch en in- en externe Vrijdagmiddagborrels.

 • Waardevolle ervaring in het bedrijfsleven en de kans om jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Bij SumUp zijn we gedreven om kleine bedrijven van over de hele wereld zo goed mogelijk te ondersteunen en om ondernemers te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ons doel is om, als een wereldwijd FinTech bedrijf, overal ter wereld kaartbetalingen mogelijk te maken en daarin zijn we goed op weg. Al in 31 landen vertrouwen ondernemers van kleine bedrijven op SumUp. Om dit doel verder te bereiken zetten wij een toegewijd team op met hart voor de zaak en voor onze klanten, waar jij deel van zou uit kunnen maken! Help ons om kaartbetalingen wereldwijd mogelijk te maken!

Ons lef, onze startup mindset, onze empathie en onze liefde voor het product faciliteren een creatieve omgeving voor onze medewerkers. Wij hechten waarde aan een ondernemende sfeer en streven naar een werkomgeving waarin hechte relaties worden opgebouwd tussen onze medewerkers. Daarnaast realiseren wij ons dat een inclusieve en inspirerende werksfeer ons competitieve level hooghoudt en kansen creëert voor iedereen. Wij geloven dat wij samen kunnen bijdragen aan de groei van kleine ondernemingen.

Apply now